Gratis levering/Gratis retur
Log ind til min profil

Søg


Åpent smykkeverksted


Lag smykker i fellesskap med Ulla og andre på et velutstyrt gullsmedverksted!


I Drøbak er det mulighet for å delta på åpent smykkeverksted. Du får mulighet til å jobbe med egne smykkeprosjekter. Det er et tilbud til alle som har deltatt på kurs/har noe erfaring i sølvarbeid, og som ønsker å arbeide på et velutstyrt verksted sammen med andre smykkemakere. Verkstedet inneholder, i tillegg til 10 gullsmedbord, fellesverktøy som valse, polermaskin, ulike hamre, etc.


Åpent verksted (kl. 10.30 - 17.30)

Følg med på nettsiden vår. Det kan bli satt opp flere verksteder, evt. med et bestemt tema, som Art Clay, steinsliping, emaljering etc.
  • 26. januar, kl. 10.30 – 17.30
  • 16. februar, kl. 10.30 – 17.30
  • 16. marts, kl. 10.30 – 17.30


Tilmelding og påmeldingsfrist
En uke i forvejen. Skriv en mail til Heike på hg@ravstedhus.dk eller send en sms til Ulla på tlf.: 94862501
(Vennligst oppgi navn, kundenummer og tlf.nr.)
Maks 9 deltakere pr. gang. Verkstedet gjennomføres hvis det er minimum 5 påmeldte. Hvis det er færre påmeldte, avgjør Ulla om det skal gjennomføres, i dialog med de påmeldte.

Pris
NOK 350,-

Adresse
Ravstedhus - Edeltek AS
Husvikveien 14, 1 etasje
1443 Drøbak

"Det er en intens opplevelse å skabe noe helt selv!"

Smykker er en del av vår identitet, en særlig måte å uttrykke sitt liv på og et sterkt signal som forteller hvem du er. Å uttrykke sin personlighet, ved selv å skape smykker er en kreativ reise til seg selv, og de følelser og drivkrefter som oppstår underveis, er noe du aldri vil glemme. Stolthet, motivation, energi og lidenskap. Deltakelse på åpent smykkeverksted gir deg muligheten for denne opplevelsen. Du får tid til fordypelse, til å lære, til videreutvikling - og allerviktigst – rum og tid til å skape.