Gratis levering/Gratis retur
Log ind til min profil

Søg


Om smykkekurs


Praktisk informasjon om våre smykkekurs


Adresse:

Ravstedhus - Edeltek AS
Husvikveien 14, 1 etasje
1443 Drøbak


Påmelding

Hvis du har funnet ett eller flere kurs du har fått lyst til å delta på, er det en god idé at du melder deg på raskt, så du kan være sikker på å få plass. Påmelding via: telefon: 69837555 eller E-post til Heike: hg@ravstedhus.dk

Når vi har mottatt din påmelding sender vi deg en faktura til betaling av kursavgiften. Betaling skal skje i henhold til forfallsdato. Først når vi har mottatt din innbetaling er påmeldingen bindende og du er sikret plass. Ved manglende innbetaling går plassen til den neste på listen.

Ca. 14 dager før kursstart vil du få tilsendt informasjonsbrev og deltakerliste.

Kursene blir gjennomført med minimum 7 deltakere. Vi forbeholder oss rett til å avlyse kurs hvis det blir nødvendig pga. manglende interesse eller dersom underviser blir syk.


Kursavgift

Kursavgiften for deltakelse på kurs, fordrag og workshops/åpne verksteder fremgår under beskrivelsen av hvert kurs. Alle priser er inklusive fellesutgifter, inkl. mva. og fremgår under beskrivelsen av hvert kurs. Fellesutgifter dekker bruk av verktøy, bruk av fellesmaterialer som f.eks. propan, separator, farger (???), fiberpapir, sagklinger, fluss, syre, lim m.v. Dog ikke bor og fresere. Disse kan kjøpes på stedet.


Når du avlyser

Har du innbetalt kursavgiften og allikevel blir nødt til å melde forfall, tillater vi oss å beholde 25% av kursavgiften som administrasjonsgebyr. Hvis du melder fra mindre enn 14 dager før kursets start, kan kursavgiften ikke refunderes. Det gjelder også ved sykdom.


Materialutgifter

Til de fleste kurs skal det påregnes material¬utgifter etter individuelt forbruk. Alle materialer vil kunne kjøpes på kursene, men kan også medbringes.


Forsikring

Evt. personlig skade forvoldt under kurset avholdes av kursistenes egen ulykkesforsikring.
Hvordan kommer man seg til Drøbak?

Kursister som kommer med bil vil langt på vei kunne parkere på gårdsplassen i Husvikveien 14.

Nærmeste parkeringsplass er parkeringsplassen til besøkende på Oskarsborg. Se forøvrig denne nettsiden:
http://www.visitdrobak.no/visit/slik-kommer-du-deg-til-drobak


Hvor kan jeg overnatte når jeg er på kurs i Drøbak eller omegn?

Tustebo
Jørnsebakken 2, 1440 Drøbak 


Vestby gjestegård og hyttepark
Hytteveien 11, 1540 Vestby
Telefon 64 95 98 00


Reenskaug hotell
Storgata 32, 1440 Drøbak
Telefon 64989200