Kurv(0)
Subtotal NOK 0,00
Total NOK 0,00
Herav mva NOK 0,00
Logg inn

Om våre kurs - generell info


Praktiske informasjoner om våre kurs

Vi tilbyr lange kurs over flere dager og korte 1-dags kurs i våre moderne lokaler. Hver kursdeltaker får sin egen faste arbeidsplass som inneholder både verktøy og maskiner. Verkstedet er åpne for kursdeltakere - også etter undervisningstiden. Butikken åpnes etter avtale.

Målet vårt er at du skal bli komfortabel med de grunnleggende håndverksmessige teknikkene og materialer, men vi viser også hensyn til ditt nivå og din interesse. 

Som kursdeltaker har du mulighet for overnatting, som skal be­stilles ved påmeldingen. Alle soverom er funksjonelt innrettet enkelt- eller dobbeltrom. Bad og toalett finnes på gangen.

Under kursopholdet er det felles spisning. Kursdeltakere som overnatter på Ravstedhus, er automatisk påmeldt - andre kan melde seg på. Det er ikke mulighet for selvforpleining, hvis man overnatter! Deltakerne inngår i "matlag”, som på skift lager frokost, lunsj og kaffe. Alle innkjøp er foretatt på forhånd. Lunsj og middag blir levert og skal kun anrettes.

Spisetider: Frokost kl. 08.15 / Lunsj kl. 12.00 / Middag kl. 17.30 / Aftenkaffe: 21.30


Priser for overnatting inkl. mva:
Overnatting i dobbeltrom pr. natt: DKK 175,-
Overnatting i enkeltrom pr. natt: DKK 200,-
Sengeklær, sengelinnet og håndklær medbringes selv, men kan også leies mot betaling.

Vi har gratis WiFi.

Priser for felles spisning inkl. mva:
1 dags kurs: DKK 95,-
2 dagers kurs: DKK 300,-
Helgkurs: DKK 480,-
4 dagers kurs: DKK 690,-
5 dagers kurr: DKK 990,-


Tillegg for vegetarianere, glutenfri, laktosefri eller lign. DKK 30,- pr. dag.
Påmelding

Hvis du har funnet ett eller flere kurs, du har fått lyst å delta på, er det en god idé å melde deg på kjapt så du også kan være sikker på å få en plass.

Du kan melde deg på via:
Telefon: +45 74647621
E-post til Heike: hg@ravstedhus.dk

Når vi har mottatt din påmelding på et kurs, sender vi en faktura til betaling av kursavgiften. Betaling må skje senest på betalingsdatoen. Først når vi har mottatt din innbetaling er påmeldingen bindende og du er sikret en plass. Ved manglende innbetaling går plassen til den neste.


Ca. 14 dager før kursets start vil du få tilsendt informasjonsbrev og deltakerliste.

Kursene blir gjennomført med minimum 7 del­takere og vi forbeholder retten til å avlyse kurs, hvis dette blir nødvendig pga. manglende interesse eller sykdom.Kursavgift

Kursavgiften for deltakelse i kurs, foredrag og workshops fremgår under beskrivelsen av hvert kurs. Alle priser er inklusiv fellesutgifter. Fellesutgifter omfatter bruk av verktøj, bruk av fellesmaterialer som f.eks. oksygen/gass, sagblader, fluss, slaglodd, sandpapir, polermasse, syre, lim, separator, farger, fiberpapir m.v.
Gullslaglodd omfattes ikke av fellesutgifter og blir beregnet seperat.


Når du avlyser
Har du innbetalt kursavgiften og likevel blir nødt til å melde fra, tillater vi oss å beholde 25% av kursavgiften som admini­strasjonsgebyr. Hvis du melder fra mindre enn 14 dager før kursets start, kan kursavgiften ikke refunderes. Dette gjelder også ved sykdom.

Materialeutgifter
Til de fleste kursene skal det påregnes materiale­utgifter etter individuelt forbruk. Alle materialer vil kunne kjøpes under kursene, men kan også medbringes.

Forsikring
Evt. personlig skade forvoldt under kurs avholdes av kursdeltakernes egen ulykkesforsikring.Vi håper du finner kurs du har lyst til å delta på og det vil glede oss å by deg velkommen til Ravstedhus.

Sted: Ravsted Hovedgade 51, Ravsted, DK - 6372 Bylderup-Bov