Kurv(0)
Subtotal NOK 0,00
Total NOK 0,00
Herav mva NOK 0,00
Logg inn

Her finner du våre åpningstider i 2023


Kundeservice og lager er tilgjengelige alle hverdager mellom kl. 8.15 og 16.00

Hos Ravstedhus har vi dedikerte gullsmeder i vår kundeservice, som sitter klar til å hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov. Våre gullsmeder har en dyp forståelse og pasjon for bransjen, og de vil med deres ekspertise og erfaring være i stand til å besvare alle dine spørsmål om vores verktøy, smykkedeler og smykkefremstilling.

Vår kundeservice har åpent alle hverdager mellom 8.15 og 16.00, og du kan kontakte oss via telefon og e-post. Vi står klar til å hjelpe deg og sikre, at du finner akkurat det, du leter etter hos Ravstedhus.

Åpningstider i vår fysiske butik - Kom og besøk oss i Ravsted

Butikken vår i Ravsted åpner kun etter avtale eller i forbindelse med åpen lørdag. Du kan forhåndsbestille dine varer online eller pr. telefon og få dem klar til avhenting ved besøk i butikken. 
Reserver en tid på 74 64 76 28 til ditt besøk i Ravstedhus. Vi avsetter ca. en halv time til ditt besøk, med mindre annet avtales.

For å sikre at du har den best mulige opplevelse med Ravstedhus, oppfordrer vi deg til å planlegge dine besøk og leveringer i god tid og sjekke våre åpningstider, innen du besøker oss.

Besøk oss i Ravsted på en åpen lørdag

Når du besøker vår fysiske butikk på en åpen lørdag, får du mulighet for å oppleve våres brede utvalg av verktøy og smykkedeler til smykkefremstilling i ro og mak. Du kan få en personlig rådgivning fra våres flinke gullsmeder, og du kan se, føle og prøve produktene, innen du beslutter deg for å kjøpe.
Dessuten kan du forhåndsbestille de varene, du ønsker, og vi vil ha varene klar til deg, når du ankommer.
Gjør dig selv en tjeneste og besøk oss i Ravsted på en åpen lørdag for en god opplevelse med fordeler.

Åpen lørdag i 2023

Lørdag den 04. februar kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 22. april kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 13. mai kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 16. september kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 07. oktober kl. 10.00 - 13.00
Lørdag den 25. november kl. 10.00 - 13.00


Ferie og stengt hos Ravstedhus

Hos Ravstedhus er det stengt en rekke helligdager og feriedager i løpet av året. På kontoret har vi stengt på alle lørdager, søndager og øvrige helligdager. Dessuten er det også stengt fredag etter Kristi Himmelfartsdag, Danmarks Grunnlovsdag og den 23. og 31. december.

Sommerferie

Når det kommer til sommerferie, vil vi jobbe med nedsatt bemanning i en begrenset periode, så du fortsatt vil ha mulighet for å kontakte oss for hjelp eller spørsmål. Vær dog oppmerksom på at svar tiden kan være litt lengere end normalt.

Stengt på grunn av status

Vi har stengt for forsendelse 2 x 2 dager i året for å oppdatere vår lagerstatus. Dette er en nødvendig prosess for å sikre, at vi har styr på vårt varelager og kan levere våre produkter til deg raskt og effektivt. Du kan fortsatt bestille online, men pakning og forsendelse av dine varer vil først være mulig etter endt status. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre og takker deg for din forståelse.

Levering innen jul og mellom jul og nytår

Skal pakken være fremme innen jul, er siste frist onsdag den 20. desember innen kl. 14.00. Ravstedhus pakker og sender herfra til og med fredag den 22. desember kl. 16.00. Vi sender pakker igjen fra onsdag den 27. december.

Vi jobber med nedsatt bemanning den 27., 28. og 29. december 2023 og kontoret har åpent fra 8.15 - 16.00. Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål til en sak, kan du som alltid ringe eller skrive. Vær oppmerksom på at svartiden kan være litt lengere end normalt.