Kurv( 0)
Subtotal NOK 0,00
Total NOK 0,00
Herav mva NOK 0,00
Logg inn

Miljø & Bærekraft


Våre tiltak for å passe på miljøet, og bidra til et mer bærekraftig samfunn

Vi bekymrer os for miljøet.
Virkelig.

Derfor har vi gjort følgende tiltak, for å begrense Ravstedhus' miljøbelasting:


- Våre kundeaviser blir trykkt på gjenbrukspapir
- Vi har fortløpende fokus på å innføre stadig flere bærekraftige produkter i vårt sortiment
-
-
-
-
-


Bærekraftige produkter hos RavstedhusProdukter fra Nordic Urban MiningØnsker du å hjelpe oss med å gjøre en forskjell for miljøet?

- Så kan du her lese mer om våre produkter fra Nordic Urban Mining, som er et av Ravstedhus' første steg mot å hjelpe miljøet og gjøre en forskjell.

Det gjemmer seg en del smykker i det husholdningsavfallet, som ender på landets søppelplasser og urban mining er en metode til å innsamle sølv og gull fra avfall. Smykkene i søpla ser ikke ut som nye, for de blir påvirket av varmen og mister deres opprinnelige form, men det er intet galt med selve metallet.Urban mining er langt mer bærekraftig enn tradisjonell gruvedrift og metallene kan benyttes på samme måte som ”alminnelig” gull og sølv.Nordic Urban Mining finsorterer edelmetallene, som blir testet, veid og analysert, innen metallet raffineres. Derfor kan vi sikre, at du får 100% dansk, bærekraftig finsølv og -gull til din smykkeproduksjon.


Se Nikolai Bach-Andersen fortelle mer om Nordic Urban Mining her:Vi hos Ravstedhus er stolte over å have disse bærekraftige, revolusjonerende produkter i vårt sortiment.